Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Tarragona inicia un nou grup amb adolescents de 12 a 16 anys

L’objectiu és fer trobades periòdiques de caràcter ludicocultural

Després de la consolidació del grup de joves, ara, la seu de Tarragona ha volgut fer un pas més tot donant resposta a una realitat que calia atendre: el grup d’adolescents. Nois i noies d’entre 12 i 16 anys que han viscut de prop la realitat del càncer infantil, ja sigui en primera persona o com a germans/es. Què se’ls planteja? Participar en trobades periòdiques de caràcter lúdic i cultural que afavoreixin la cohesió de grup i la coneixença entre ells.  

La primera proposta ha tingut lloc aquest diumenge passat, dia 26 de novembre, amb una sortida al Salting de Reus on els adolescents han pogut divertir-se i alliberar molta adrenalina saltant en un circuit de llits elàstics. En acabar, prenent un refresc, van compartir diferents dinàmiques de grup i jocs que els va ajudar a conèixer-se millor.

Després d’aquesta primera experiència, els nois i noies es van mostrar molt receptius i il·lusionats en formar part d’aquest grup i no perdre’s la  pròxima sortida que ja serà a principis del nou any. 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES