Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Tarragona celebra la 1a reunió de treball amb famílies a Vinyols i els Arcs

L’objectiu de la sortida ha estat empoderar-les i fer-les partícips del dia a dia de l’AFANOC

Una desena de famílies de l’AFANOC Tarragona van participar aquest diumenge passat, dia 22 d’octubre, en la la primera reunió de treball de famílies celebrada al Club Hípico Tomás Santiago de Vinyols i Els Arcs, al Baix Camp.

Mentre els infants i adolescents participaven en diversos tallers relacionats amb els cavalls, liderats de manera altruista pel mateix Club i acompanyats per dues voluntàries de l’AFANOC, els pares i mares es van reunir a banda per a conèixer una iniciativa encapçalada per algunes famílies de l’AFANOC com són el Luis, la Verónica, la Judith i la Susana. Totes elles, il·lusionades i amb moltes ganes d’anar al davant d’aquest nou projecte, van engrescar la resta de pares i mares assistents a ser proactius i agosarats alhora de proposar iniciatives i establir ponts entre entitats, empreses o escoles i l’AFANOC. «Podeu posar el vostre granet de sorra per fer una muntanya molt gran i fer que l’AFANOC sigui una associació molt més potent per acompanyar les noves famílies que hagin de viure aquest viatge, que nosaltres ja vam experimentar», van explicar.

Fruit d’aquesta primera trobada ja van sorgir les primeres aportacions i iniciatives, les quals ara cal concretar i estudiar la seva viabilitat. La trobada es va cloure compartint l’estona del dinar.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES