Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

RockPelsXuklis rep el suport de grans músics que dediquen un disc als joves amb càncer

El Padrino Gutiérrez reuneix grans noms del panorama musical de les últimes dècades per apadrinar el projecte musical RockpelsXuklis

José Luis Gutiérrez, més conegut com “El Padrino Gutiérrez” és un músic de llarg recorregut, amb més de 40 anys de carrera i que va ser un dels fundadors de la mítica banda de metall “11Bis” sorgida a principis dels 80s.  

La maduresa l’ha portat a fer un gir de 180 graus i vol dedicar-se al vessant solidari a través d’una nova formació, “Padrino & La Cosa Nostra” amb grans noms del panorama musical de les últimes dècades per donar suport al projecte musical RockpelsXuklis.  Un projecte que neix un any després que l’AFANOC posés en marxa La Casa dels Xuklis, una llar d’acolliment temporal per a les famílies que s’han de desplaçar per tal que els seus fills rebin tractament als hospitals referents de Barcelona.

El Padrino Gutiérrez ha reunit autèntiques llegendes de la musica d’aquest país com Carles Benavent, JM Kiflus, Tony Carmona i Andy Cobo, per enregistrar el disc “Help RockpelsXuklis”. Un treball de versions excel·lents que van des de “Me quedo contigo” de Los Chunguitos a “Help, ayúdame” de Tony Ronald.

Un LP en format vinil i CD que es posarà a la venda amb motiu del Dia Internacional de l’Infant amb Càncer i que també oferirà concerts arreu de Catalunya amb l’objectiu de recaptar fons pel manteniment d’aquesta casa d’acollida.  

Música de “grans”, en tots els sentits, per millorar la qualitat de vida dels “joves” que lluiten per seguir creixent,  i potser algun dia, arribar a ser tan “grans” com ells.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES