Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Rockpelsxuklis arrenca l’any amb més música solidària

El dissabte 04 de febrer a les 19:30 h arriba a la Sala Salamandra un concert de pop-rock espanyol

Rockpelsxuklis repeteix a la Sala Salamandra de l’Hospitalet per fer el seu primer concert solidari de l’any. En aquesta ocasió s’ha apostat pel pop-rock espanyol amb actuacions de Encanto de Loco (tribut El Canto del Loco); Son de Rosas (tribut a la Oreja De Van Gogh); Hombres B (tribut Hombres G).

Grups tributs sala salamandra
Els grups que actuaran a la Sala Salamandra en solidaritat pels joves amb càncer

La intenció és unir a públics de totes les edats amb cançons que passen de generació en generació, i que continuen vigents avui dia.

A la pàgina web salamandra.cat pots aconseguir entrades anticipades per 10€, i el mateix dia 04 de febrer a taquilla al preu de 15€.

Rockpelsxuklis “Música pels Joves amb Càncer” té com a objectiu fer visible la realitat dels joves amb càncer a través d’espais que els identifiquin; i donar a conèixer la tasca que fa l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). A la vegada que es recapten fons per garantir la gratuïtat dels serveis que s’ofereixen a les famílies, que tenen un infant o un adolescent malalt de càncer.

Cartell Sala Salamandra 4 febrer
Cartell oficial del concert de RPX a la Sala Salamandra

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES