Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Reus es bolca amb la preparació del ‘Posa’t la Gorra!’

La festa tindrà lloc a la Palma de Reus de les 17 a les 20 hores

L’Ajuntament de Reus i la Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR) treballen estretament des de fa temps amb l’AFANOC Tarragona juntament amb la Unió de Botiguers, el Tomb de Reus i la Cambra de Comerç de Reus, per a què la segona edició del “Posa’t la Gorra!”, que se celebrarà el pròxim 30 de setembre, de les 17.00 a les 20.00 hores, al recinte de la Palma de Reus, sigui un èxit.

Presentació en roda de premsa del Posa’t la Gorra!

Presentació en roda de premsa del “Posa’t la Gorra!”

Aquesta nova edició del “Posa’t la Gorra!” a Reus, presentat per la jove reusenca Paula Elías, s’iniciarà amb la ballada del gegant Pere Ganxet i del Superadrac, el drac inclusiu, de l’Associació Supera’t i comptarà amb espectacles de música, dansa, màgia, tallers per a totes les edats. El Cor Jove de l’Orfeó Reusenc, l’escola de dansa del Centre de Lectura de Reus, que aquest any celebra el seu 75è aniversari; la jove formació musical Canelita en rama i el mag Óscar Vallhonrat ompliran l’escenari de la Palma. En paral·lel, tindran lloc els tallers on hi col·laborarà l’ONCE, l’Associació Makers de Reus, la botiga Dulces Creaciones i la Federació d’Associacions de Veïns de Reus, entre d’altres particulars i voluntaris. A més del voluntariat de l’AFANOC, el Punt de Voluntariat de Reus i l’Oficina Jove posarà al servei de la festa diverses persones voluntàries.

La Unió de Botiguers de Reus es posa la gorra

La Unió de Botiguers de Reus es posa la gorra

L’entrada a la festa serà gratuïta però es pot col·laborar amb l’entitat adquirint prèviament la gorra, a un preu de 8 euros, en una quarantena de comerços de la ciutat o bé el mateix dia de la festa on també hi haurà marxandatge solidari.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES