Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Reus celebrarà el segon ‘Posa’t la Gorra!’ el pròxim 30 de setembre

La Palma s’omplirà de gorres, música, dansa, màgia i tallers

L’AFANOC amb la implicació de l’Ajuntament de Reus i la Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR) i la col·laboració de la Unió de Botiguers, el Tomb de Reus i la Cambra de Comerç de Reus presenta la segona edició del “Posa’t la Gorra!”, que se celebrarà el pròxim 30 de setembre, de les 17.00 a les 20.00 hores, al recinte de la Palma de Reus.

Una tarda festiva i familiar que comptarà amb espectacles de música, dansa, màgia i tallers per a totes les edats. No obstant, la veritable protagonista serà la gorra solidària Eyesores que omplirà la Palma de solidaritat i diversió. Un dels moments centrals de l’acte serà la lectura del manifest per part de dos joves de l’AFANOC que han patit la malaltia.

L’entrada a la festa és gratuïta però es podrà col·laborar amb l’AFANOC adquirint la gorra solidària, a un preu de 8 euros, i marxandatge solidari. La gorra també es podrà comprar al llarg de l’estiu, en més de quaranta comerços de la ciutat.

Posat la gorrra reus cos noti

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES