Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Retrats des del confinament

L’artista Agustín Fructuoso fa un relat seriat de sentiments i sensacions del confinament a través d’autoretrats

Agustín Fructuoso davant la impossibilitat d’anar al seu taller durant el primer confinament de l’any 2020 es va proposar realitzar un autoretrat diari fins que se li esgotés el paper disposible a casa seva. El resultat de l’autoproposta van ser 62 dibuixos que han donat lloc a la publicació d’un llibre i una exposició que es podrà visitar del del 15 de setembre al 24 d’octubre a l’espai TPK Art i Pensament Contemporani de l’Hospitalet.

Els beneficis de la venda dels llibres i dibuixos es destinaran a La Casa dels Xuklis.

Des d’AFANOC agraïm la iniciativa que, curiosament, posa de relleu una realitat que guarda molts paral·lelismes amb els confinaments que viuen les nostres famílies.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES