Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Prop d’una cinquantena d’infants i joves s’enlairen en ultralleuger

22 famílies de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona participen en l’activitat

Un any més, famílies de l’AFANOC van participar el passat diumenge 16 d’abril en la sortida a Bellvei (Baix Penedès) per fer un bateig d’aire amb ultralleugers des del Camp de Vol amb els pilots del Club Esportiu Alats. L’activitat, que es va adreçar a tots els infants i joves de l’AFANOC a partir dels nou anys, va comptar amb un total de 85 participants.

La jornada es va iniciar amb el bateig d’aire per part dels més petits que, d’un en un i acompanyats per un pilot expert, van gaudir de l’experiència de volar. En paral·lel, s’oferien tallers lúdics com construir un avió de paper o d’altres activitats com un espectacle amb foc a càrrec de l’artista Gabriel Briones que va captar l’atenció de grans i petits.

Després del dinar es va tancar la jornada amb una dinàmica conjunta on cada infant havia de definir amb una sola paraula l’experiència viscuda. Les paraules d’Antonio Pinedo, soci i representant del Club de Vol, i de Montse Florensa, membre de la Junta de l’AFANOC, van cloure aquesta tradicional sortida.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES