Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Nova promoció d’entrada al Zoo amb la gorra!

Diumenge 3 de juliol entra al Zoo a un preu reduït amb la gorra!

Gaudeix d’uns descomptes de més del 30%, 40% i 60%!

La gorra d’aquesta promoció és texana dissenyada per la marca Pepe Jeans, si ja la tens, aprofita l’oferta igual i regala la gorra a les amistats o família!

Venda anticipada en línia només al web del Zoo i a taquilla al mateix dia.

La promoció és limitada a les 2.000 primeres entrades.

ENTRADES AQUÍ

Les gorres les entregarem a la carpa d’AFANOC situada a la plaça de la Dama del Paraigua de 10 h a 18 h presentant l’entrada el mateix dia 3 de juliol.

Durant la jornada solidària tindrem la carpa informativa d’AFANOC on t’explicarem quins són els nostres projectes, a més, podràs visitar l’exposició dels 20 anys de la campanya “Posa’t la gorra!” i participar en el taller de pinta-cares que farem d’11 h a 13.30 h gràcies a la col·laboració de Sonia Pinedo Beauty Center

No t’ho pots perdre, serà divertit!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES