Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Nova edició del taller d’iniciació al voluntariat a Tarragona

Una desena de persones van participar-hi

La seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a Tarragona, a la part alta de la ciutat, va acollir, un any més, el taller d’iniciació al voluntariat de l’AFANOC el dissabte 25 de febrer. La formació, que va comptar amb una desena de persones, va ser impartida pel coordinador de la seu i responsable de l’àrea educativa, Jordi Rodríguez; la psicòloga i coordinadora de les famílies, Naiara Mestres, i la responsable del voluntariat i l’àrea social, Anna Roig.

Un moment del taller al Col·legi d’Arquitectes

En el transcurs del taller, a través d’exemples teòrics i pràctics, els participants van poder conèixer l’Associació, els diferents tipus de voluntariat que es poden realitzar i quines funcions i activitats desenvolupen les persones voluntàries.

Un cop realitzada la formació, les persones interessades que vulguin fer un pas més mantindran una entrevista personal amb la coordinadora de l’àrea del voluntariat.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES