Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Nova edició del taller d’iniciació al voluntariat a la seu de l’AFANOC Lleida

L’AFANOC Lleida segueix enfortint el seu equip de voluntaris gràcies als tallers de formació de voluntariat

Dissabte 21 d’octubre es va impartir el segon taller de formació de voluntariat d’aquest any de l’AFANOC Lleida, al qual van assistir al voltant d’una desena de persones. Aquest esdeveniment, centrat en la capacitació de futurs voluntaris, es va desenvolupar al llarg d’una jornada en la qual es van explorar els blocs fonamentals del voluntariat de l’AFANOC.

En el taller es van treballar continguts com la missió i serveis de l’associació, els tipus de voluntariats, els drets i deures dels voluntaris o com treballem l’atenció psicoemocional als infants malalts de càncer i les seves famílies.

L’esdeveniment va incloure sessions de debat i discussió així com activitats per dinamitzar el grup. Els assistents van adquirir un major coneixement de la missió de l’entitat i del treball que duu a terme l’AFANOC en l’acompanyament de les famílies dels infants i adolescents diagnosticats de càncer.

Des de l’AFANOC Lleida apostem per dotar d’una formació contínua al nostre voluntariat, una peça clau per poder seguir avançant en la nostra missió i, amb aquest taller, ens assegurem de poder comptar amb un equip compromès i capacitat per a dur a terme aquesta tasca.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES