Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Més de 500 persones gaudeixen del “Posa’t la Gorra!” de Reus

Per segon any, la festa s’ha celebrat a la Palma

La Palma de Reus es va convertir dissabte passat, 30 de setembre, en l’escenari de la segona edició del “Posa’t la Gorra!”. Centenars de persones, la majoria d’elles famílies, van gaudir amb la ballada del gegant Pere Ganxet, de l’Associació Supera’t, i del ball de Prims petit així com amb la música de Canelita en Rama, el Cor Jove de l’Orfeó Reusenc, els balls a càrrec de l’escola de dansa del Centre de Lectura i la màgia d’Óscar Vallhonrat. La jove reusenca Paula Fitzz va ser l’encarregada d’amenitzar la festa. A més, la festa va comptar amb vuit tallers diferents per a infants i adolescents.

El moment central de l’acte va ser la lectura del manifest per part d’una jove integrant del Grup de Joves de l’AFANOC, la qual va recordar com l’entitat l’ha acompanyat en els moments més difícils de la malaltia i va anunciar el 20è aniversari de la seu de l’AFANOC Tarragona que tindrà lloc al 2024. La festa va comptar amb l’assistència del delegat de l’AFANOC a Tarragona, Miguel Javaloy; del regidor de Promoció Econòmica i Coneixement de l’Ajuntament de Reus, Josep Baiges, entre d’altres regidors del consistori; i representants de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus.

El “Posa’t la Gorra!” ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i la implicació de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR), la Unió de Botiguers, el Tomb de Reus i la Cambra de Comerç de Reus, així com de l’empresa audiovisual Energy for you, l’Associació de fotografia de Torredembarra AFAA, el Punt de Voluntariat de Reus, l’Oficina Jove i el voluntariat de l’AFANOC

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES