Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Lleida celebra els seus 10 anys amb un “Posa’t la gorra!” multitudinari

Més de 5.000 persones i més de 400 col·laboradors voluntaris van convertir la desena edició del Posa’t la Gorra de Lleida en una de les festes més especials!

Després de tants anys, reunint a milers i milers de lleidatans i lleidatanes a la Seu Vella per solidaritzar-se amb els infants i adolescents amb càncer, l’emoció va tornar a ser protagonista

El carismàtic Mag Lari i la periodista Mariví Chacón van presentar un escenari amb gimnàstica, corals i animació infantil, però sobretot amb la veu de quatre infants i joves que han viscut el càncer en primera persona o través dels seus germans i que van ser les encarregades de llegir el manifest.

Junta, Equip, voluntariat i famílies, l’essència de l’AFANOC

Aquesta edició tan especial va omplir de nou tots els espais i racons de la Seu Vella amb bombolles de sabó, salts infinits en inflables i contacontes, molts contes amb personatges de tota mena, des dels clàssics Tres Porquets o el Rei Lleó passant per una de Pirates, a la inventada Fada dels Xuklis per donar a conèixer una mica més la història de l’AFANOC Lleida, que va obrir les seves portes ara fa 10 anys.

La Seu Vella amb bombolles de sabó

En total, deu mil gorres distribuïdes entre 80 establiments col·laboradors, centres educatius, empreses, entitats i particulars per continuar fent història, però, sobretot, per continuar acompanyant les famílies amb infants i adolescents amb càncer.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES