Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Les famílies de l’AFANOC celebren amb il·lusió la proximitat del Nadal

Les seus de Barcelona, Lleida i Tarragona han organitzat les seves respectives trobades per a desitjar-se unes bones festes

Dissabte passat, 16 de desembre, al barri de Montbau, va tenir lloc la primera trobada de Nadal de la seu de l’AFANOC Barcelona, un espai ple tallers, convivència i sorpreses nadalenques. Al llarg de la tarda, les famílies van estar acompanyades de l’originalitat dels talleristes, que van oferir espais plens de creativitat, màgia i futurisme gràcies a la Societat Barcelonina de Collage, Vidas Mágicas i els recursos de sacosta.org.

Des de més enllà de les estrelles, els personatges d’Star Wars, de Rebel Legion Spain, van acompanyar els infants, adolescents i joves per fer cagar el Tió, sempre carregat de sorpreses. En el marc d’aquesta jornada, les famílies van compartir entre elles diferents dolços i preparacions típiques d’aquestes festes i van decorar l’arbre de Nadal amb els desitjos i agraïments de tots els participants.

Trobades de Nadal a Tarragona i a Lleida.

Per la seva part, la seu lleidatana de l’AFANOC va celebrar a principis de desembre el Nadal amb les famílies del territori. Al voltant d’una vintena de famílies van participar en la celebració que va comptar també amb els integrants d’El Pot Petit, que van donar els regals de Nadal als infants. L’acte també va comptar amb un parlament de la presidenta de l’AFANOC, la qual va agrair la implicació de les famílies amb l’entitat i va desitjar unes bones festes a tothom.

Trobada de Nadal a Barcelona.

Finalment, l’AFANOC Tarragona va convocar les famílies aquest dilluns dia 18 de desembre per a celebrar el Nadal. Una tarda plena de música, diversió, pintures fluor i molta il·lusió que va tenir lloc als locals del Barbacoa Park, a Reus, i que va ser amenitzada per uns elfs molt festius gràcies a Espectáculos Interactivos. Les famílies van haver de superar amb èxit un seguit de coreografies que els va portar a obrir un bagul amb les indicacions oportunes per a trobar els pals i poder fer cagar el Tió.

Gràcies a la col·laboració de diferents empreses del territori, els infants i les seves famílies van marxar amb diferents obsequis nadalencs així com també entrades i descomptes per a gaudir de diverses activitats durant aquestes festes.  

GALERIA DE FOTOGRAFIES >>

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES