Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

L’AFANOC Tarragona signa un conveni amb el Col·legi de Psicologia de Catalunya

L’acord afavorirà la col·laboració en matèria de salut mental entre ambdues entitats

La seu de l’AFANOC Tarragona i la Delegació territorial de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) han signat un conveni marc de col·laboració, aquest dilluns dia 22 de gener, per a col·laborar en totes aquelles qüestions que, de mutu interès, puguin sorgir.

Entre els principals acords del conveni, amb una vigència de dos anys, el COPC, a través de la Delegació de Tarragona, es compromet a cooperar amb l’AFANOC en projectes d’iniciatives socials i programes per abordar la millora de la salut mental en el seu col·lectiu i també col·laborar en tots els nous projectes que l’AFANOC pugui desenvolupar, com pot ser la campanya del “Posa’t la Gorra!”, per a contribuir a la sensibilització de la ciutadania en relació al càncer infantil.

D’esquerra a dreta: Miguel Javaloy, delegat de l’AFANOC a Tarragona; Eva Llatser, presidenta de la Delegació de Tarragona del Col·legi Ogicial de Psicologia de Catalunya i Naiara Mestres, psicòloga de l’AFANOC Tarragona.

A més, el COPC podrà cercar professionals qualificats en el seu àmbit d’actuació o bé cedir els seus espais per a la realització d’activitats i formacions gratuïtes si l’AFANOC ho requereix. Així mateix, el COPC es compromet a fer difusió de les activitats i projectes promoguts per l’Associació de Nens amb Càncer que estiguin relacionats amb el desenvolupament afectiu i educatiu d’aquests infants. D’altra banda, l’AFANOC també podrà difondre activitats organitzades pel COPC que puguin resultar d’interès per a les famílies que atén.

L’acte de signatura ha comptat amb els representants d’ambdues entitats com són el delegat de l’AFANOC a Tarragona, Miguel Javaloy i la presidenta de la Delegació territorial de Tarragona del Col·legi de Psicologia de Catalunya, Eva Llatser; i la psicòloga de l’AFANOC Tarragona, Naiara Mestres.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES