Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

L’AFANOC rep la Placa de la Paeria a la Solidaritat

Coincidint amb el desè aniversari de la seu, l’Ajuntament reconeix la trajectòria i el compromís social de la nostra entitat

L’AFANOC ha estat una de les entitats distingides enguany, coincidint amb el desè aniversari del naixement de la seu, amb la Placa de la Paeria a la Solidaritat que reconeix la trajectòria i el compromís social de la nostra entitat. L’alcalde de la ciutat, Miquel Pueyo, va estar l’encarregat d’entregar aquesta distinció a la coordinadora de l’AFANOC a Lleida, Victòria Cano, en un multitudinari acte celebrat el passat dissabte a la Seu Vella i que va comptar amb l’assistència de diferentes autoritats.

En total, l’Ajuntament va concedir 35 plaques i 21 medalles a persones i entitats de diferents àmbits (científic o investigador, solidari, cultural o artístic, esportiu, educatiu o pedagògic) que han destacat, el darrer any, per aportar valors d’humanitat i saviesa.

“És un acte de ciutat en el qual donem les gràcies a persones i entitats que, amb el seu dia a dia, amb els seus objectius i amb el seu compromís cap a la ciutat, fan que passin coses bones i això és el motor que ho mou i ho dinamitza tot”, va dir l’alcalde.

entrega placa paeria AFANOC

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES