Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

L’AFANOC rep el Conseller de Salut a La Casa dels Xuklis

El principal objectiu ha sigut conèixer en primera persona el recurs i fer propostes de millora en l’atenció sociosanitària dels infants i adolescents amb càncer

Aquest matí l’AFANOC ha tingut l’honor de conèixer el màxim responsable de salut en el nostre país. La comitiva ha estat encapçalada per l’Hble. Sr. Manel Balcells Díaz, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, que ha vingut acompanyat de la Sra. Andrea Serentill, tècnica de RR.EE i Protocol; i el Sr. David Ortega, adjunt a la direcció de Comunicació.

Han estat rebuts pels membres de la junta i l’equip de l’AFANOC. La benvinguda ha estat a càrrec de la nostra vicepresidenta, la Sra. Montserrat Florensa, acompanyada del Sr. Narcís Serrats, gerent de l’AFANOC; Sr. Josep Cruz, tresorer de l’entitat; Sr. Pepe Cañete i Sr. Ricard Molins, vocals de l’AFANOC.

visita conseller salut

La junta de l’AFANOC i el conseller de salut, Manel Balcells, durant la reunió

S’ha fet una reunió conjunta, i des de l’AFANOC s’han demanat una sèrie de peticions per millorar els serveis que l’entitat ofereix a les famílies. Cal destacar, que el conseller coneixia el projecte, però no l’havia vist en primera persona. Després d’haver fet una volta per les instal·lacions i haver parlat amb alguna família, el conseller ha quedat impressionat, i ha descrit la Casa dels Xuklis com a “referent”.

visita conseller salut foto grupal

Fotografia conjunta dels membres de la junta de l’AFANOC i el conseller de Salut Manel Balcells

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES