Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

L’AFANOC, protagonista del calendari solidari 2024 de l’empresa ELIX Polymers

Un total de 12 dibuixos fets per nens i nenes de Tarragona il·lustren els mesos de l’any

En el marc de la seva estratègia de Responsabilitat Social Corporativa, l´empresa ELIX Polymers, líder mundial en la fabricació de termoplàstics, ha decidit elaborar un calendari solidari en col·laboració amb l’AFANOC Tarragona. Amb motiu de la realització d’aquests calendaris corporatius, ELIX Polymers ha sol·licitat la col·laboració de les famílies de l’AFANOC Tarragona a través d’un concurs de dibuix solidari titulat “Dibuixa els teus somnis”. Entre tots els dibuixos rebuts se n’han seleccionat 12 que, juntament amb els Xuklis, donen vida a cadascun dels mesos de l’any.

Representants de l’AFANOC Tarragona i de l’empresa ELIX Polymers.

Per cada dibuix rebut, l’empresa s’ha compromès a fer una donació a l’AFANOC Tarragona amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels nens i els adolescents amb càncer i les seves famílies. L’aportació ha ascendit a 600 euros. D’altra banda, tots els infants que han participat en la iniciativa també han rebut un detall per part de l’empresa.

L’acte de lliurament de la donació s’ha dut a terme a la seu de l’AFANOC Tarragona per part del coordinador del Programa de RSC d’ELIX Polymers, Sergi Pérez acompanyat de la tècnica de comunicació d’aquesta empresa, Sandra Castanedo.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES