Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

L’AFANOC i la Cambra de Comerç de Reus sumen esforços

Signen un conveni per donar suport a les campanyes i activitats de l’Associació a Reus i rodalies

La Cambra de Comerç de Reus ha decidit fer xarxa amb l’AFANOC per desenvolupar la seva tasca d’acompanyament i suport a la ciutat de Reus i a l’àmbit territorial de la corporació. A la pràctica, el conveni suposa que l’AFANOC podrà disposar de l’espai que necessiti a l’edifici corporatiu per poder realitzar a Reus les seves activitats.

En paral·lel, la Cambra difondrà entre les empreses i autònoms als quals representa a les comarques del Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta l’activitat que desenvolupa l’AFANOC amb l’objectiu de facilitar la seva divulgació. L’acord també determina que la Cambra es compromet a explicar, entre les seves empreses, les accions que desenvolupa l’AFANOC, fent especial èmfasi en les campanyes que es consideri necessari.

Durant la signatura del conveni el president de la Cambra, Jordi Just, va posar en valor la tasca que realitza l’AFANOC i la importància que realitats “com la nostra corporació serveixin d’altaveu per explicar quina és la seva finalitat. Per aquest motiu, pensem que és molt important que es pugui visualitzar l’activitat de l’associació de manera regular”.

Cambra Reus i Afanoc Tarragona

L’acte de signatura del conveni també va comptar amb la rúbrica del delegat de l’AFANOC a Tarragona, Miguel Javaloy, i amb la presència del coordinador de l’AFANOC, Jordi Rodríguez, i del secretari general de la Cambra, Josep Baiges.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES