Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

L’AFANOC, entitat seleccionada a la Convocatòria Social de Catalunya 2022

La Fundació “la Caixa” col·labora en el projecte de Manteniment de la Casa dels Xuklis i el programa d’Atenció Psicosocial als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies de Lleida i Tarragona

La Fundació “la Caixa” ha seleccionat el projectes de l’AFANOC dins la convocatòria Social de Catalunya 2022.

La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats d’origen per venir a rebre tractament als principals hospitals de referència de Barcelona a causa del diagnòstic de càncer en un dels seus fills o filles, continuarà a tota vela gràcies a la col·laboració de Fundació “la Caixa”.

També han rebut el suport de la Fundació “la Caixa”, el programa d’Atenció Psicosocial als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies de Lleida i el Programa d’atenció Psicosocial i Voluntariat per als infants i adolescents amb càncer a la demarcació de Tarragona.

Un ajut que sens dubte contribuirà al fet que puguem continuar oferint els nostres serveis de manera gratuïta a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer.

Post_1200x1200-Catalunya-CAT

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES