Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

L’AFANOC celebra el Sopar Anual del Voluntariat que es torna a fer als jardins de La casa dels Xuklis

L’equip de voluntaris de la seu de l’AFANOC a Barcelona es retroba en una vetllada única i especial, per compartir les seves vivències amb l’equip i la junta de l’AFANOC, qui organitza la trobada com acte d’agraïment per la seva tasca imprescindible

sopar voluntariat

La trobada va comptar amb els ingredients necessaris perquè fos un èxit entranyable atès que no se celebrava en aquest format des d’abans de la pandèmia, un període que va marcar un abans i un després en les nostres vides i que afortunadament, comença a quedar enrere.

La vetllada es va iniciar a les 19.00h amb un pica-pica de L’All Verd, que van posar a disposició tot el càtering amb productes ecològics, saludables i de proximitat. Gràcies a ells, els voluntaris i les voluntàries van gaudir d’un gran sopar.

Càtering All verd, sopar de voluntariat

L’acte va estar amenitzat amb la veu de Yolanda Yone, antiga membre del duo “Nuevas amistades” amb l’Alberto Comesaña.

Yolanda Yune, sopar voluntariat

Després va venir una ronda de parlaments a càrrec dels la coordinadors del voluntariat, la Irene Costa i en Jose Moreno, seguit del discurs d’agraïment a càrrec de la vicepresidenta de l’AFANOC, la Sra. Montserrat Florensa, qui estava acompanyada de membres de la junta de l’entitat, que van destacar el voluntariat com un dels pilars fonamentals de l’AFANOC , sense el qual no es podria desenvolupar la tasca d’acompanyament als infants i les famílies.

Sopar voluntariat parlaments

Un cop finalitzats els parlaments, els voluntaris i voluntàries van dividir-se en diversos grups per anar responent preguntes a través d’un Kahoot, on se’ls qüestionava sobre el nivell de coneixement que tenen sobre l’entitat de manera divertida i per mer entreteniment.

L’AFANOC compta amb diferents premis al voluntariat (els anys 98, 2006 i 2009). És el reconeixement a la tasca de totes aquestes persones, i per l’entitat suposa un honor poder disposar d’elles. Un premi és el millor indicatiu que es fan bé les coses. Això ens fa créixer i donar el millor de nosaltres, cada dia.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES