Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

L’AFANOC assisteix a la recepció de les festes de la Mercè

El passat dilluns 25 de setembre, l’AFANOC va ser una de les entitats convidades a la recepció i visita oferta a representants d’entitats i persones de l’àmbit participatiu amb motiu de les festes de la Mercè.

El Palauet Albéniz va ser l’escenari d’aquest acte festiu que va aplegar als diferents representants de les entitats que van ser rebuts per l’il·lustríssim alcalde Jaume Collboni i la segona tinenta d’Alcaldia, Maria Eugènia Gay, que liderarà l’àrea de Cicles de la Vida (Salut), Drets Socials, Cultura, Esports, Educació i Coordinació Territorial.

Per part de l’AFANOC, hi van assistir la nostra vicepresidenta, la Sra. Montserrat Florensa acompanyada de membres de la junta i direcció de l’entitat.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES