Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

L’AFANOC a l’acte de presentació de la guia “El Voluntariat als centres de salut”

El pròxim dijous 18 de maig, Irene Costa, coordinadora de l’equip de voluntariat hospitalari de l’AFANOC i membre de la comissió de Salut de la FCVS, que al seu dia amb ser una de les entitats membres que va participar en la confecció d’aquesta guia, juntament amb el voluntari Roger Rubiño, participaran en la taula rodona de l’acte de presentació de la guia:

 “El Voluntariat als centres de salut”

L’acte tindrà lloc a l’EAP Casernes a les 9:30 h i estarà conduït pel president de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), el Sr. Ramon Nicolau.

PROGRAMA

  • Irene Costa, responsable de voluntariat a AFANOC
  • Roger Rubiño, voluntari a l’AFANOC
  • Pepita Rodríguez, treballadora social sanitària a l’EAP Casernes
  • Maria Mateu, cap de projectes a l’àrea de responsabilitat social corporativa i ODS de l’Hospital Clínic
  • Aurora Lonetto, tècnica de l’àrea Salut i Comunitat de la Federació Catalana de Voluntariat Social

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES