Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La Seu Vella de Lleida es prepara per a l’11a edició del “Posa’t la Gorra!”

Un dels protagonistes de la primera edició d’Eufòria, Edu Esteve, presentarà el diumenge 3 de març aquesta gran festa solidària

El Turó de la Seu Vella de Lleida es prepara per a ser l’escenari d’una jornada plena de solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer. El pròxim diumenge 3 de març se celebrarà a la capital lleidatana el “Posa’t la Gorra!”, la campanya de sensibilització i captació de fons més important de la seu. Una festa consolidada a les terres de ponent que preveu l’assistència mitjana d’unes 4.000 persones.

Edu Esteve, un dels protagonistes de la primera edició del programa de televisió Eufòria, serà l’encarregat de presentar aquesta nova edició de la festa que comptarà amb l’espectacle infantil a càrrec de Versions per Xics i tallers, espectacles, exposicions, sorteigs i moltes sorpreses més. La jornada comptarà amb més de 250 col·laboradors i voluntaris. La festa serà possible gràcies, també, a la implicació dels centres educatius, el teixit empresarial, les entitats, les institucions, les famílies i els particulars del territori.

Compra la gorra per accedir a la festa

Enguany, la seu de l’AFANOC Lleida vincularà el disseny de la gorra, amb l’ull al frontal i el lema Mira més enllà, amb els cinc sentits perquè els infants, amb l’ajuda dels Xuklis, puguin descobrir el món que els envolta.  

La gorra solidària, disseny de l’artista brasilera Tarsila Schubert, serà l’entrada a la festa. Es pot adquirir en més de 60 punts de venda distribuïts per tota la província.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES