Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La seu d’AFANOC Lleida celebra 10 anys

Es commemoren aquests deu anys juntament amb les famílies i voluntariat

La seu de l’AFANOC Lleida celebra deu anys de recorregut a la casa rural Ca La Ferratina d’Ivars de Noguera. La jornada es va dur a terme gràcies a la col·laboració de l’empresa d’alimentació Plusfrésc i de la casa rural Ca La Ferratina.

L’objectiu principal de la trobada, a part de celebrar els deu anys, és que les famílies que estan o han passat per una situació difícil com és el càncer infantil es puguin conèixer i gaudir d’una jornada lúdica. El fet de poder disposar d’un espai per compartir experiències i emocions, i plantejar noves propostes o necessitats als responsables de la seu, fa que l’entitat pugui continuar ajudant a millorar l’atenció que reben. Tanmateix, afegint el vessant del voluntariat, la tasca dels quals complementa a l’equip tècnic i ajuda a assolir els objectius de l’AFANOC.

10 anys seu lleida, cos noticia

Famílies i voluntaris/es a la casa rural Ca La Ferratina

En definitiva, la jornada va anar sobre rodes, ja que tant els petits com els grans van gaudir d’un espai idíl·lic a la natura.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES