Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La nostra Memòria

Ja és vostra!

La teniu disponible per consultar tots els serveis i les activitats que hem dut a terme durant l’any 2023 a La Casa dels Xuklis com a les seus de Barcelona, Tarragona i Lleida.

També està reflectida tota la tasca que fem, conjuntament amb els equips sanitaris, als hospitals referents en oncologia pediàtrica, Sant Joan de Déu i Vall Hebron, on des d’allà, també oferim a les famílies atenció social i psicoemocional amb l’objectiu de facilitar i millorar les condicions de la seva estada en els períodes d’ingrés, mentre els seus fills o filles reben els tractaments.

Gràcies a totes les persones que han contribuït a fer-ho possible!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES