PortAventura Dreams és un projecte de caire lúdic i social adreçat a famílies en situacions delicades

 

El projecte els ofereix unes vacances complertes a PortAventura World que inclou una estada completa i personalitzada de cap de setmana al parc i ressort per tal de que tots els membres de la família puguin gaudir d’una autèntica experiència de luxe.

La Fundació ha triat l’AFANOC com a entitat beneficiaria del projecte per tal de realitzar la primera prova pilot que va començar el passat 10 de juny coincidint amb   la festa “Posa’t la Gorra!” i de la celebració del 15è aniversari de la festa.

 

Els cinc membres de la família beneficiaria d’aquest primer pack estan allotjats a La Casa dels Xuklis actualment i van passar dues nits i dos dies sencers gaudint de les instal·lacions i parcs de PortAventura World de la mà del mateix Woody, que els va rebre amb un sopar de benvinguda i els va fer de mestre de cerimònies.

 

L’experiència, segons la família, va ser emocionant en tots els aspectes, això ha satisfet la Fundació ja que assoleix amb escreix l’objectiu del projecte i en reafirma la seva continuïtat.

 

 

 

Ramón Marsal, president de la Fundació PortAventura fa entrega d’un
quadre personalitzat a la família Ciranovich , primera beneficiaria del projecte.