Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La Diputació de Barcelona referma el seu compromís amb l’AFANOC

La presidenta en funcions, Núria Marín, ha destacat la importància del recurs i la necessitat de continuar col·laborant en el seu manteniment

La presidenta en funcions de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, visita La Casa dels Xuklis. Durant la trobada, Marín s’ha reunit amb membres de la junta de l’AFANOC, impulsora del projecte. Entre aquests, la vicepresidenta de l’entitat, Montse Florensa, per debatre les necessitats actuals de l’entitat i explorar noves vies de col·laboració.

Seguidament, s’ha fet una volta per les instal·lacions, i els visitants han elogiat l’estat impecable en què es troba La Casa dels Xuklis.

Al llarg dels últims 4 anys, la Diputació de Barcelona ha atorgat una subvenció anual de 20.000 euros pel programa de suport a les famílies d’AFANOC. A més, col·labora en el finançament, l’organització i la difusió de les activitats de l’entitat, en especial de la campanya i la festa de “Posa’t la gorra!”.

Un aliat dels Xuklis, imprescindible!

Reunió diputació bcn amb afanoc

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES