Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La cooperació entre el món social i corporatiu com a eina per transformar la societat

Realitzem xerrades de sensibilització a les empreses per conscienciar, educar, recaptar fons i promoure la responsabilitat social corporativa

Les grans empreses tenen accés a un gran nombre de treballadors i altres membres de la societat. Fer xerrades de sensibilització sobre el càncer infantil en aquests entorns pot arribar a un públic ampli i ajudar a educar i conscienciar sobre aquesta malaltia, les seves causes, els seus efectes i les necessitats de les famílies al llarg del procés.

A més, són una oportunitat per explicar com les donacions i altres formes de suport poden marcar una diferència significativa en la vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

Un equip de RSC de l’empresa ABERTIS en una visita a La Casa dels Xuklis.

Moltes empreses tenen programes de responsabilitat social corporativa que inclouen iniciatives per donar suport a causes humanitàries i comunitàries.

Les xerrades són una manera de promoure aquestes iniciatives que motivaran i inspiraran als empleats, donant-los l’oportunitat de contribuir a una bona causa i de sentir-se part d’una empresa que prioritza el benestar de la societat.

Triar l’AFANOC com a beneficiària d’accions solidàries, és triar una entitat referent, propera i transparent. Escriviu-nos a comunicacio@afanoc.org i us informarem sobre els nostres projectes.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES