Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La col·laboració més dolça té la millor melodia

Neules Sant Tirs i el Pot Petit aterren a La Casa dels Xuklis amb un nou taló sota el braç

El passat divendres, 9 de juny, els Xuklis van tornar a treure la catifa vermella per rebre la comitiva més dolça de l’any, formada pel Pot Petit i neules Sant Tirs. És a dir, la bona confitura i el dolç nadalenc per excel·lència. Irresistible combinació que fa tornar bojos als Xuklis.

I és que en Quim, l’Helena, en Sidharta i la Núria saben que quan els Xuklis estan contents, no hi ha qui els aturi en la seva tasca.

A més, sota el braç portaven un taló de 6.352€, fruit de la venda de les neules! Que sumats a la xifra de l’any passat arriba quasi als 11.000 €! Això no fa més que créixer!!

Des d’aquí volem agrair a totes les persones que heu fet possible aquest donatiu! Gràcies, Neules Sant Tirs i El pot petit per la iniciativa, gràcies a Núria Sala per esbombar-ho amb tanta gràcia, gràcies a les botigues que heu col·laborat amb la seva venda, i sobretot, gràcies a totes les persones que heu posat aquest pot de neules a la vostra taula de Nadal!

Tot plegat, per llepar-se els dits!!!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES