Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Les Neules d’El Pot Petit: l’aventura continua amb l’AFANOC!

Tornen les Neules Solidàries d’El Pot Petit!!

El Pot Petit i Neules Sant Tirs, juntament amb @e2screativa han tornat a fer, en aquesta segona edició, un pot petit ple de neules delicioses i els beneficis es destinaran novament a l’AFANOC!

Des d’aquí el nostre agraïment a El Pot Petit i Neules Sant Tirs per triar-nos un any més! I aquesta edició té novetats!!!

Amagats entres totes les llaunes de neules hi ha 5 PREMIS D’OR: busqueu les paperetes i podreu guanyar una visita a la fàbrica de Neules Sant Tirs, entrades per un concert d’El Pot Petit, conèixer en Pau i la Jana, i lots de productes!

Aquestes neules úniques i solidàries les podeu comprar online a elformiguer.cat a partir d’avui mateix! També les trobareu a les botigues físiques de La Sirena i en algunes botigues d’Ametller Origen.

Les trobareu en dues versions: les de xocolata amb farina d’espelta, i una versió sense gluten pensada per aquelles persones amb intoleràncies o al·lèrgies alimentàries.

I vosaltres ja les heu provades? Que no faltin per aquestes festes, omplim les taules de neules solidàries i reutilitzeu el Pot buit com més us agradi!

Les Neules d’El Pot Petit és un projecte que uneix l’imaginari màgic d’El Pot Petit amb el producte llaminer de Neules Sant Tirs. E2S Creativa ha estat l’encarregada de fer l’acompanyament estratègic i comunicatiu del projecte.

Qui és qui?

El Pot Petit és un dels grups de música de més èxit en la creació i producció artística per a públic familiar, amb una trajectòria de més de 10 anys en el sector i més de 1.000 concerts realitzats. A partir d’un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia, produeix espectacles i concerts que combinen la música amb els titelles, el teatre i l’humor, i tot plegat dona forma a l’imaginari màgic d’El Pot Petit.

Neules Artesanes Sant Tirs és una empresa familiar que des del 1985 elabora neules artesanes fidels a les arrels de l’ofici, mantenint l’essència i la qualitat, però sense deixar de modernitzar els sistemes productius per crear nous productes. Els seus mètodes d’elaboració i els seus ingredients converteixen les neules de Sant Tirs en úniques

E2S Creativa és una empresa estratègica i creativa que es dedica a posicionar entitats i empreses a través de la comunicació i les seves eines on i offline

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES