Activitats pels germans i germanes dels infants que estan ingressats

A  La Casa dels Xuklis s’hi allotgen les famílies dels infants i adolescents amb càncer que han de venir a fer el tractament als hospitals de referència, i com és normal, al llarg de l’any a la casa hi ha més presència adulta, ja que l’infant es troba ingressat fent el tractament, sigui a càmeres, planta o hospital de dia.

Però quan arriba l’estiu, la casa s’omple amb les visites dels germans i germanes que ja han acabat l’escola i venen per reunir-se tota la família sencera. L’AFANOC sap que poder estar tots junts en període de tractament, és qualitat de vida per a la família i ho facilita sempre en la mesura del possible.

Per això en períodes de vacances, s’incrementa el nombre de voluntaris i voluntàries per tal de poder dur a terme activitats pels germans i germanes de l’infant que està malalt, transformant La Casa dels Xuklis en una mena de “casal d’estiu” on els infants poden participar de diferents tallers , com fer imants, decoració de fotos, jocs d’aigua, collage, pinta-gorres, estampació de samarretes, entre d’altres.

També es contemplen les sortides en grup i activitats per adults com la visita al parc de bombers.

L’estiu sempre s’ha de poder gaudir en qualsevol circumstància!