Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Voluntàries i voluntaris de l’AFANOC Lleida visiten la Casa dels Xuklis

Un grup de voluntàries i voluntaris de l’Afanoc Lleida han gaudit aquest mes de novembre d’una sortida molt especial. I és que per primera vegada van poder conèixer de primera mà La Casa dels Xuklis, el projecte més emblemàtic de la nostra entitat destinat a les famílies que s’han de desplaçar a Barcelona perquè els seus fills i filles amb càncer rebin tractament als hospitals de referència. Van poder descobrir els apartaments i els espais comuns, així com conèixer el funcionament i tots els serveis que s’hi ofereixen per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb aquesta malaltia.

Gràcies, el temps que ens regalen dia rere dia amb el seu voluntariat de suport a tasques d’oficina, en fires i actes, als domicilis o en campanyes com el Posa’t la Gorra, ells també hi contribueixen a fer que aquest servei tan necessari sigui una realitat des de fa ja més de 10 anys.

A més, la sortida també va permetre a aquests voluntaris i voluntàries conèixer-se més entre ells, compartir noves experiències i fomentar la cohesió del grup.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES