Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Querol/Querolets fan entrega d’un xec íntegre per les colònies pels joves i infants amb càncer

Querol/Querolets fan entrega d’un xec íntegre per les colònies pels joves i infants amb càncer (subtitol)

Les sabateries Querol han participat amb l’arrodoniment solidari des de juny fins a setembre. Han aconseguit recaptar 10.783 € que s’han invertit per ajudar a finançar les colònies pels joves i infants amb càncer que realitza cada any.

Des de l’AFANOC ja fa més de 18 anys que organitzem les colònies d’estiu. Aquestes permeten un espai de trobada entre iguals, en el que es duen a terme dinàmiques que els permeten créixer com a persones i adquirir habilitats personals i socials, de relació, reflexió i convivència. Tot això es fa a l’aire lliure, en un entorn natural i amb propostes adequades a aquest col·lectiu, fet que també normalitza la realitat del càncer infantil.

Cal afegir que l’àrea de comunicació de Querol ha vingut a La Casa dels Xuklis per fer entrega del xec. A més, han conegut en primera persona la realitat dels nens, nenes i adolescents amb càncer.

Des de l’entitat, volem agrair a totes les persones que han col·laborat i fer possible aquesta quantitat.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES