< Tornar al blog

La gorra ha estat protagonista indiscutible als mercats de Barcelona

Tanquem la campanya als mercats amb un total de 1800 gorres distribuïdes en 21 mercats i amb la implicació de prop de 80 persones!

La ciutadania s’ha bolcat un cop més amb el “Posa’t la gorra!”, incloent-hi a la seva bossa de la compra la gorra d’enguany gràcies a l’empenta i implicació dels voluntaris i voluntàries de l’AFANOC, ja que sense ells i elles no seria possible tenir aquesta presència a tants mercats. Un agraïment especial als estudiants de l’Institut Lluïsa Cura que s’han fet seva la campanya i han portat ells sols el Mercat de Sant Antoni.

Des d’aquí agrair també a tots i cada un dels mercats pel seu compromís amb la campanya des de fa 15 anys, agrair també a l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, per ajudar-nos a consolidar la campanya facilitant-nos poder apropar la gorra a la ciutadania.

Una vegada més, gràcies a tots els equips i clients de:

St. Antoni, Concepció, Llibertat, Poble Nou, Sta. Caterina, la Marina, les Corts, Sants, Lesseps, Carmel, Valle Hebron, Felip II, Guineueta, Horta, La Mercè, St. Andreu, Montserrat, Trinitat, Provençals, Meridiana i Canyelles!!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.