Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La gorra ha estat protagonista indiscutible als mercats de Barcelona

Tanquem la campanya als mercats amb un total de 1800 gorres distribuïdes en 21 mercats i amb la implicació de prop de 80 persones!

La ciutadania s’ha bolcat un cop més amb el “Posa’t la gorra!”, incloent-hi a la seva bossa de la compra la gorra d’enguany gràcies a l’empenta i implicació dels voluntaris i voluntàries de l’AFANOC, ja que sense ells i elles no seria possible tenir aquesta presència a tants mercats. Un agraïment especial als estudiants de l’Institut Lluïsa Cura que s’han fet seva la campanya i han portat ells sols el Mercat de Sant Antoni.

Des d’aquí agrair també a tots i cada un dels mercats pel seu compromís amb la campanya des de fa 15 anys, agrair també a l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, per ajudar-nos a consolidar la campanya facilitant-nos poder apropar la gorra a la ciutadania.

Una vegada més, gràcies a tots els equips i clients de:

St. Antoni, Concepció, Llibertat, Poble Nou, Sta. Caterina, la Marina, les Corts, Sants, Lesseps, Carmel, Valle Hebron, Felip II, Guineueta, Horta, La Mercè, St. Andreu, Montserrat, Trinitat, Provençals, Meridiana i Canyelles!!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES