Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La Casa dels Xuklis dona la benvinguda a la tardor

Carabasses, fulles, castanyes, fantasmes, calaveres, bruixetes, ratpenats i vampirs, omplen els passadissos de la casa en un intent d’agrupar les celebracions de cada cultura.

Castanyada, Halloween, la Nit dels Morts, que cadascú trií com li vol donar la benvinguda a la tardor! Pels Xuklis és una excusa més per muntar activitats divertides pels infants i les famílies.

Perquè al final del que es tracta és que ningú es perdi cap de les celebracions que farien a l’escola o a casa.

Panellets casolans i / o massapà en forma de dits tallats? per què quedar-nos amb una sola cosa quan ho podem tenir tot?

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES