Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La 8a edició del Hotel Games aconsegueix 31.522€ per La Casa dels Xuklis

El passat dissabte 18 de novembre, la vicepresidenta de l’entitat, Montse Florensa, va recollir el xec d’aquest olimpiada solidaria on hi han participat una cinquantena d’hotels de la ciutat

Concebuts com una competició amateur entre hotels, aquests jocs es consoliden com una plataforma de trobada de gent del sector, utilitzant l’esport com a eina de comunicació i cohesió.

Una iniciativa solidària que, en paraules de la nostra vicepresidenta, Montserrat Florensa” no tan sols és benvinguda, sinó necessària. Vivim temps difícil per a tots plegats i les administracions se les veuen i desitgen per donar suport a tots els projectes. Aquesta olimpíada esportiva, l’Hotel Games, aconsegueix dues coses molt importants: d’una banda, promoure l’esport entre els equips de treball, fomentant la complicitat, la unió i la competència sana a l’entorn laboral; i de l’altre que d’això se’n derivi un impacte social, aportant recursos a qui més ho necessita.” I afirma” Per a nosaltres significa una important contribució per mantenir la gratuïtat dels nostres serveis a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer”.

D’esquerra a dreta sostenint el taló, Pepe Cañete, vocal de la junta de l’AFANOC, Josep Cruz, tresorer i Montserrat Florensa, vicepresidenta.

L’acte va comptar amb tots els participants de l’olimpíada i els equips directius dels hotels, així com els representants d’Units Events, organitzadors de les activitats esportives.

Des d’aquí, un fort agraïment a tots els que ho heu fet possible!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES