Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La 20a edició de la cursa “24 hores” escull l’AFANOC com entitat beneficiària

L’acord ha estat possible gràcies a TransPerfect Mountain Challenge, el projecte esportiu de la multinacional de serveis lingüístics TransPerfect que dona suport a l’entitat des de l’any 2017.

Una de les curses de més prestigi que organitza “Corredors.cat”, una entitat que va néixer a partir d’un fòrum d’internet i que ara és un referent per a molts atletes populars, ha triat l’AFANOC com a projecte beneficiari de la 20a edició de la cursa de fons que es portarà a terme del 16 al 17 de desembre d’enguany, i des dels seu inicis, dona l’import íntegre de les inscripcions a projectes socials.

La cursa és oberta a tothom que vulgui participar, no cal ser un atleta professional, atès que es pot participar en modalitat de relleus on cada participant tria el temps que vol córrer o caminar. L’objectiu és que al llarg de 24 hores l’estadi municipal Joan Serrahima, s’ompli de persones amants de l’esport amb un sol objectiu solidari: millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

Jordi Monge, actual director de la cursa, va manifestar el seu compromís i la seva admiració per la tasca que desenvolupa l’AFANOC amb les famílies en la visita que va fer el passat dilluns a La casa dels Xuklis. Acompanyat d’Aitor Medrano, director del TransPerfect Mountain Challenge i David Neira, director de “100 km contra el càncer”, van fer un recorregut per les instal·lacions i van segellar l’acord que unirà les tres entitats  el pròxim 16 de desembre pel càncer infantil.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES