Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Jocs d’aigua per sobreviure a la intensa onada de calor

Una remullada necessària i més que justificada!

Aquesta vegada si, calia fer l’excepció i ens feia molta falta!

Sabem que la sequera demana estalviar cada gota d’aigua, però les altes temperatures d’aquests darrers dies han deixat als habitants de La Casa dels Xuklis sota mínims i els nostres infants i famílies necessitaven un respir.

Així doncs, ahir dimarts, vam carregar les pistoles d’aigua i vam passar una estona divertida que va fer que ens oblidessin de la malaltia, la calor i l’avorriment clàssic de les llargues tardes d’estiu. Sobretot, en les seves circumstàncies especials.

Val a dir que la gespa del jardí, que temps enrere era d’un verd intens i esponjós, va agrair la guerra de pistoles d’aigua, on cada bri d’herba, ara seca i marronosa, va absorbir les gotes que queien, com aigua de maig.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES