Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Illa Fantasia es torna a posar la gorra!

El dissabte 24 i el diumenge 25 de juny vine a refrescar-te a l’Illa Fantasia

Per tercer any consecutiu Illa Fantasia és posa la gorra en una jornada solidària per l’AFANOC. Aprofita la promoció especial que s’ofereix pel cap de setmana del 24 i 25 de juny.

Gaudeix d’un dia en família a Illa Fantasia que disposa més de 22 atraccions aquàtiques per poder passar de forma més divertida la calor.

El parc està obert ininterrompudament des de les 10.00h fins a les 18.00h. Les entrades s’han d’adquirir de manera anticipada al preu especial de 22€, el qual inclou una gorra de l’AFANOC que es podrà recollir a la botiga del parc.

posat la gorra a illa fantasia

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES