Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Grup Giró amb el càncer infantil

Els treballadors i les treballadores aporten el seu gra de sorra per contribuir amb l’entitat

L’acció consistia en el fet que els empleats i empleades de Giró agafaven un sobre que estava penjat en un arbre de Nadal, de grans dimensions, dipositat a l’entrada de l’empresa. Aleshores, introduïen la seva aportació i la posaven en una urna col·lectiva.

La campanya de Nadal, la van treballar exhaustivament perquè els treballadors i les treballadores coneguessin la tasca que fa l’AFANOC, a través de vídeos, informació i material visual que es va facilitar des de l’associació.

El president, Ezequiel Giró, juntament amb l’equip directiu i representants de la resta de la plantilla van fer entrega d’un xec de 5.100€.

Donació Giró
Entrega del taló amb l’equip directiu del Grup Giró i representants de l’AFANOC

El Grup Giró va ser fundat el 1925, amb la intenció d’establir-se en la indústria tèxtil. A través dels anys, Giró ha ofert diferents solucions d’emmallat i ha evolucionat per satisfer les necessitats de tots/es els/les clients/es. Actualment, s’ha convertit en una de les empreses líders del sector hortofructícola global gràcies al seu ampli rang de productes.

Des de l’AFANOC agraïm la implicació del Grup Giró, i sobretot que hagin escollit l’entitat per dur a terme la seva campanya de Nadal.

Entrega taló Grup Giró
El Grup Giró i l’AFANOC durant l’acte d’entrega del taló

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES