Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Gràcies, Molins de Rei!

La 17 a edició del “Posa’t la Gorra!”recapta més de 36.000 €

La ciutat va celebrar el passat 26 de novembre la 17 a edició de la campanya que, com cada any, compta amb la col·laboració de l’Associació de Suport als Infants i l’Ajuntament de la ciutat, així com escoles, comerços i altres entitats de la vila.

A més, al llarg del mes d’octubre i novembre s’han portat a terme diferent activitats vinculades a la campanya, exposicions solidàries, curtmetratges per a nens i nenes dins del cicle de cinema de terror; pàdel solidari, handbol, tallers de defensa personal i el ja clàssic tast de vins.

Un moment simpàtic de la festa

Des de l’AFANOC, agraïm a totes i cada una de les persones que han participat de les activitats i les que, any rere any, son fidels a la cita.

Gràcies per fer-ho possible!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES