Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

El millor regal de Nadal per La Casa dels Xuklis

La cuina se’ns havia quedat petita, i amb les distàncies socials que demanava la pandèmia (les famílies feien torns de cuina) se’ns va fer evident que s’havia d’ampliar per tal de cobrir les necessitats de totes les famílies.

Així doncs, gràcies a la suma de diferents col·laboracions, l’AFANOC ha pogut assumir el cost de l’obra i ho ha portat a terme amb èxit, no sense patir uns quants inconvenients que han allargat el procés de construcció que es va iniciar a principis d’any.

Per culpa d’una forta tanda de pluges intenses que varen tenir lloc el mes de febrer, l’obra es va aturar perquè la construcció és feta amb materials sostenibles com ara la fusta. A més, la manca d’abastiment d’alguns materials i productes a causa de la guerra d’Ucraïna, les obres van patir una segona aturada.

Per sort, a l’AFANOC estem acostumats a viure amb les incerteses i a saber esperar!

Finalment, i coincidint amb les dates nadalenques, la cuina està finalitzada i en marxa! El resultat és espectacular, perquè sembla que sempre hagi estat així, que d’alguna manera la casa estigues esperant aquesta ampliació! I això en part, ha estat possible gràcies a TPB Tech, que ens ha donat els taulells (idèntics a la cuina original) una vegada més, fent que l’espai mantingui la seva harmonia en el disseny.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES