Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Els joves +21 anys inicien una nova etapa a l’AFANOC

Per raó d’edat, aquests nois i noies continuaran implicant-se més enllà del grup de joves

Joves de Barcelona i Tarragona, majors de 21 anys, es van trobar el dissabte passat, dia 4 de novembre, a la a la sala polivalent de Montbau, a Barcelona. L’assemblea va ser el marc on compartir idees, propostes i diferents punts de vista per continuar col·laborant amb l’AFANOC en aquesta nova etapa. Formar part de l’equip de voluntariat o organitzar un mercadet solidari per a recaptar fons per l’entitat són algunes de les iniciatives que els joves  van proposar. Indiferentment de la proposta, els joves tenen molt clar que l’AFANOC forma part de les seves vides i volen ser-hi. Al llarg del matí, els joves van realitzar diferents dinàmiques grupals que els va ajudar a interaccionar entre ells i a passar una molt bona estona.

La trobada, que es va cloure amb un dinar informal, va ser, també, una oportunitat per a fer el tancament de la seva etapa al grup de joves, on van recordar moments i anècdotes divertides que mai oblidaran.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES