Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Els Amics de les Arts presentan El Festivalot en La Casa dels Xuklis

 

El Festivalot es el Festival de Música en Familia de Girona que se celebrará el 27 y 28 de mayo con el objetivo que pequeños y grandes disfruten juntos de la música.

Con espíritu solidario, cada año se edita un disco con las canciones de los grupos que participan del festival que dedica los beneficios a una causa, este año la nuestra!

El pasado día 9 de mayo Amics de les Arts vinieron a La Casa de los Xuklis a presentar el disco y el festival a las familias, a la vez que los hicieron disfrutar de un mini-concierto muy especial donde también participaron la gente del Pou Petit, una formación que se puso todo el mundo al bolsillo!

El disco se puede adquirir al quiosco y con el diario ARA al precio de 8€

 

 

 

 

 
Para más información sobre los conciertos visitad este enlace.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES