Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

El “Posa’t la Gorra!” omple el Poble Espanyol de solidaritat i festa per segon any consecutiu

Més de 3000 persones acudeixen a la cita anual de l’AFANOC en una jornada plena d’activitats i les actuacions musicals dels ídols televisius del moment

L’escenari, dinamitzat per l’actriu i guionista, Elisenda Pineda, i el cantant de trap català, Lildami, ha comptat amb l’estrella infantil TITÓ, John C i el grup BETA, a més de la participació de 12 ex concursants de la segona edició del programa EUFÒRIA. La col·laboració especial ha vingut de la mà de GERTRUDIS, que ha interpretat el seu nou tema “Una altra vegada i prou”, la banda sonora de la campanya de la gorra d’aquest any. El moment institucional de la festa ha tingut lloc amb la lectura del manifest a càrrec, per primera vegada, d’una família d’Olot que ha viscut la realitat de la malaltia, acompanyada de la junta de l’AFANOC i diferents autoritats com l’alcalde de Barcelona en funcions, Albert Batlle, i els consellers d’Educació i Drets Socials de la Generalitat, Anna Simó i Carles Campuzano, entre d’altres representants polítics i socials.

Moment clau de la festa, la lectura del manifest, enguany a càrrec d’una família d’Olot

A més de les actuacions, els participants en la festa han pogut gaudir de diferents tallers de jocs constructius i cooperatius, taller amb ceràmica, pinta cares, taller de màgia i taller de circ com també de les activitats i escenaris nadalencs que, sota el nom de Natalis, es pot gaudir al Poble Espanyol fins al pròxim 7 de gener.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES