Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

El conseller de Drets Socials visita La Casa dels Xuklis

Amb l’objectiu de conèixer les instal·lacions i la tasca que l’entitat porta a terme

El dijous 4 de maig, La Casa dels Xuklis va rebre la visita de l’Hble. Carles Campuzano, conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Alguns membres de la junta i l’equip de l’AFANOC van rebre el conseller. La benvinguda ha estat a càrrec de la vicepresidenta, la Sra. Montse Florensa, acompanyada del Sr. Josep Cruz, tresorer i el Sr. Pepe Cañete, vocal de l’entitat.

Visita conseller drets socials.

El conseller Campuzano va conèixer els Xuklis quan encara era un projecte, pràcticament, en construcció. En aquesta segona vista, deu anys més tard, ha tingut l’oportunitat de comprovar la qualitat de les instal·lacions, i sobretot la tasca que l’AFANOC porta a terme amb les famílies de forma gratuïta. A la reunió es va poder parlar de forma distesa sobre les necessitats que afronta l’entitat actualment i dels ajuts que fins ara rep de les administracions.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES