Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Contes per llegir i escoltar

“Vera la Globera” el primer pòdcast solidari per l’AFANOC

La Mercè Carrió és una dona desperta i molt activa, manresana de naixement, li encanta volar i no per res és pilot de globus aerostàtics des de fa molts anys. A la Mercè també li agrada fer volar la seva imaginació i ho fa a través de l’escriptura, per això autoedita diversos llibres de relats curts i ja té publicada la seva primera novel·la per adults  “L’Escapada (tocata i fuga)”. Tots els seus treballs han estat sempre sense ànim de lucre. I en aquest cas, destina tots els beneficis a la nostra entitat.

Ara, ha fet un canvi de registre publicant el compte infantil “Vera la Globera”, una sèrie de petits relats d’aventures que gràcies al suport de “Globus Magicus”, compten amb un pòdcast solidari per tal d’ampliar les vies de col·laboració. Entreu a la seva pàgina i cada vegada que us descarregueu el pòdcast, estareu col·laborant amb l’AFANOC!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES