Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Càmpings Tarragona recapta 5.010 € per als infants amb càncer

Durant la campanya “Els càmpings es posen la gorra” s’han venut més de 1.600 gorres

L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre ha posat en marxa durant la primera quinzena d’aquest mes de juny la quarta edició de la iniciativa solidària “Els càmpings es posen la gorra”, on tots els diners recaptats es destinen a L’AFANOC. Aquesta col·laboració, que va néixer l’any 2020, té per objectiu ajudar l’entitat a mantenir les diferents activitats i serveis que duen a terme amb els infants i adolescents amb càncer.

En aquesta tercera edició s’hi han sumat 19 càmpings, els quals han decidit vendre o regalar entre els seus visitants la gorra de l’anterior edició, la dissenyada per Mari Ito. Els càmpings participants han adquirit aquest any un total de 1.670 gorres.

La presidenta de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Mireia Sans, i en representació de tots els establiments participants, ha fet entrega dels 5.010 euros recaptats a l’AFANOC. Durant l’acte simbòlic de donació del xec, a Vila-seca, Sans ha estat acompanyada dels membres de la junta directiva de l’Associació de Càmpings.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES