Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Breda s’omple de gorres!

Centenars de persones participen de la festa a la Plaça Lluís Companys

El primer “Posa’t la Gorra!” de Breda, província de Girona, ha assolit amb èxit d’assistència les seves expectatives. Centenars de persones han acudit a la cita i s’han posat la gorra per ser iguals als ulls dels infants i adolescents amb càncer.

Una jornada festiva i familiar que ha comptat amb diferents activitats i que s’han encetat amb una batucada i els gegants. La canalla ha pogut gaudir dels inflables, tallers, un espectacle de Circ, i d’altres activitats pels més menuts. Cal afegir que la gorra @EYESORES ha estat la més interactiva, atès que el seu disseny ens inspira a tothom a personalitzar-la omplint-la de colors.

Espectacle de circ a la Plaça Lluís Companys de Breda

El moment més àlgid de la festa ha sigut la lectura del manifest per part del grup de joves de l’AFANOC que han patit la malaltia en primera persona.

Breda Posa't la Gorra, manifest

Lectura del manifest

A causa de la bona rebuda que ha tingut el Posa’t la Gorra! a Breda, s’espera que l’AFANOC obri una seu a la província de Girona per tal de continuar oferint els serveis a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer, un cop tornen a casa.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES