Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

‘Artesanos por AFANOC’ organitza una subhasta solidària a través d’Instagram

Les peces es poden adquirir fins al dissabte dia 2 de desembre

Estoigs, bosses, arracades, ronyoneres, penjolls, ornaments nadalencs, complements per als més petits de la casa… són alguns dels productes que es poden trobar a la subhasta solidària organitzada, un any més, pel compte @artesanosporafanoc a Instagram. Una iniciativa impulsada per @_yolohago que, a més del seu vessant solidari, permet endinsar-se en el món de les manualitats i conèixer usuaris que dediquen part del seu temps a la costura creativa.

Fins al dissabte dia 2 de desembre es pot licitar per qualsevol producte comentant en la publicació de la peça que interessi, com si es tractés d’una subhasta real, i pujant el preu amb xifres senceres, sense decimals.

El preu de sortida de tots els productes és de 10 euros i les despeses d’enviament són gratuïtes per al comprador ja que els artesans assumeixen aquest càrrec.  

L’import íntegre de cada peça de la subhasta es destinarà a l’AFANOC.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES